Μεταφορά Εξετάσεων LRN

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των Εξετάσεων LRN της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου μεταφέρεται για το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, εφόσον το επιτρέπουν τα νέα υγειονομικά μέτρα.

Οι Υποψήφιοι που έχουν ήδη εγγραφεί για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο έχουν τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε μεγαλύτερο επίπεδο από αυτό που δήλωσαν αρχικά, είτε στις Εξετάσεις της 27ης Μαρτίου είτε στις Εξετάσεις της 12ης Ιουνίου.

Η αλλαγή επιπέδου μπορεί να γίνει κατ’ εξαίρεση λόγω των ειδικών συνθηκών Covid-19 αποκλειστικά και μόνο μέσω email, στο register@esolnethellas.gr και καταβάλλοντας τη χρηματική διαφορά μέχρι και την Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021.

Οι Προφορικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν από Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 έως και Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021. Τα Prepared Topics για τους Υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία,  Σάββατο 27 Μαρτίου παραμένουν τα ίδια για τα οποία έχετε ενημερωθεί.

Η επόμενη εξεταστική περίοδος θα είναι το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, όπως έχει ανακοινωθεί. Οι Υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις Εξετάσεις 12 Ιουνίου 2021 θα ενημερωθούν για τα τελικά θέματα προφορικών τους δύο εβδομάδες πριν από τις Εξετάσεις.

Οι εγγραφές για την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Φορέας LRN δεν σκοπεύει προς το παρόν να διεξάγει τις εξετάσεις online.

Follow and like us ?